Kik állnak a webáruház mögött?

Ismerjen meg bennünket, céljainkat, terveinket.

Ezt a webáruházat két régi vadász barátsága és a vadászat iránti szenvedélyes szeretete hozta létre. Céljuk egy hiánypótló szolgáltatás megismertetése a hazai vadásztársadalommal, a termékek árusításán felül segítség nyújtása, személyre szabott ajánlatok, tanácsok adása.

Miért az olasz fegyver-kellékek?

Hogyan mertünk Magyarországon alig ismert és elismert márkák forgalmazásába fogni?

Az Olaszországban nagy hagyományokkal rendelkező, ismert és megbízható cégek termékeit Ettore gyermekkora óta ismeri, használja. Mivel ezek a termékek Magyarországon eddig nem csak hogy nem voltak elérhetők, de szinte ismeretlennek számítottak, így az űr betöltésére hívták életre a webáruházat.

Mindehhez hozzájárul Sándor fegyverműszerész és vadászpuskaművesként szerzett óriási szakmai tapasztalata, vadászati múltja, az évtizedek alatt kipróbált számos eszköz, különböző típusú kellék, sokféle technika ismerete.

Ezek szavatolják, hogy a hazai elvárásoknak megfelelő termékek kerüljenek a kínálatba, mind vevőink számára - mind számunkra ez lehet a siker záloga.

Mivel ezek az olasz fegyver-kellékek még a hazai közönség előtt kevésbé ismertek, így javaslatokkal, tanácsokkal is szeretnénk segíteni a kellékek közötti választást, hogy valóban a legmegfelelőbb döntést hozza, és az új szerzemény beváltsa a hozzá fűzött reményeket.


Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatosan vagy a termékeknek az Ön meglévő fegyvereivel való illeszkedését illetően, kérjük, bátran hívjanak bennünket, vagy írjanak nekünk.

Szívesen fogadjuk telefonjaikat, hiszen a mi célunk az, hogy Ön a várakozásainak megfelelő eszközt kapja meg, és használat után is elégedett legyen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot