Contessa bemutató Videó

Már magyar nyelven is.

Termék kereső

Összehasonlítás
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Konus távcsövek és optikák

A Konus cég 1979-ben alakult Észak-Olaszország Verona nevű városában. Megalakulásuk óta tiszta jövőképpel, cégfilozófiával dolgoznak, azaz teljes szolgáltatást kívánnak adni, a tökéletes vásárlói elégedettségre törkszenek a jó minőségű és praktikus termékek előállításával, az optikai termékek piacán. Régebben minden darabot Olaszországban gyártottak és ott is szerelték össze. Az utóbbi években viszont – sok más gyárhoz hasonlóan az olcsóbb költségek miatt - az összeszerelést keleten végzik, majd  visszaszállítják Veronába, ahol minden egyes darabnak át kell mennie a minőségi teszten, ezután kerülhetnek csak forgalomba.

A Konus cég folyamatosan bővíti a mára már világ méretű leányvállalati és viszonteladói hálózatát. Napjainkban az európai piac után legnagyobb importőre az Egyesült Államok, ahol nagyon népszerűek a termékeik.

A Konus közepes árkategóriájú termékeket készít, de az ár-érték aránya kiváló. Olaszországban azok vásárolják, akik nem engedhetik meg maguknak a luxus kategóriát vagy ragaszkodnak a hazai termékekhez.

Minden termékre 5 év garancia érvényes.

Ha szeretne többet olvasni a Konus optikákról, azok technikai megoldásairól, innovációiról, az alábbi gomb megnyomása után képekkel illusztrált leírásokat olvashat. ( A Konus termékek leírásában egyes szavak pirossal jelennek meg, ezekre kattinthatóak és a Konus Technikai Leírások részre mutatnak, ahol pontosabb információkat kaphat az adott termék jellemzőről.)


Konus technikai leírások

Teljes nézet
Találatok száma: 0
Megjelenítve:
Rendezés:
Pénznem:

Nincs találat.